Vacature assistente orthodontie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste getalenteerde tandartsassistente met een dienstverlenende instelling. Je werkt graag met je handen, bent een harde werker en je staat stevig in je schoenen. Je bent verantwoordelijk en vindt het fijn om zelfstandig te werken, maar wel in de gezelligheid van een hecht team. Verder ben je zorgvuldig en accuraat. Je zult in aanraking komen met vertrouwelijke gegevens waardoor we een hoge mate van integriteit verwachten om te kunnen voldoen aan je medische beroepsgeheim. Tenslotte is het zeer belangrijk dat je goed kunt communiceren met patiënten en je teamgenoten en dat je bijdraagt aan een positieve werksfeer.

 

 

·       Een afgerond diploma MBO tandartsassistente (niveau 4) is vereist.
·       U volgt een gestructureerde interne opleiding tot orthodontie assistente.
·       Tenslotte dien je te zijn gevaccineerd tegen Hepatitis-B.  

 

 

Over ons

 

Wij zijn een jonge praktijk waar 2 aardige orthodontisten werken met 4 leuke orthodontie assistentes en 3 ondersteunende parttime medewerkers. Wij zijn een vriendelijk doch professioneel bedrijf die de lat hoog legt wat betreft de zorg die wij verlenen. Wegens drukte willen wij een nieuwe kanjer inwerken die een waardevol lid zal zijn van ons team. Zie onze website (www.orthodontiehoofddorp.nl) voor meer informatie over onze praktijk, onze werkzaamheden en het team.

 

 

Voor verdere informatie kun je bellen naar de praktijk 023-5695959. Sollicitaties liefst per e-mail naar management@orthodontiehoofddorp.nl.