Over ons

Bij Orthodontie Hoofddorp beseffen wij dat uw glimlach (of dat van uw kind) u heel wat waard is. Uw gezicht en zeker ook uw glimlach is immers uw visitekaartje. Wij werken graag met u om uw mooiste glimlach te behalen. Orthodontie is maatwerk, geen twee gebitten zijn hetzelfde. Dat begrijpen wij bij Orthodontie Hoofddorp. Door voortdurende na- en bijscholing van het gehele team willen wij de tandheelkundige en orthodontische kennis optimaliseren. Waar wij voor staan is door middel van open communicatie onze benadering op uw specifieke wensen en behoefte afstemmen. Wij gaan efficiënt en effectief met uw tijd om.

Visie van praktijk


Kwaliteit en doelmatigheid. Bij Orthodontie Hoofddorp streven wij naar hoogwaardige orthodontische zorg voor onze patienten, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd en vriendelijk team. Ons doel is een stabiel functioneel en niet te vergeten mooi gebit voor u te verkrijgen met als uitstraling een zelfverzekerde lach! Door te innoveren, naar u te luisteren en onze praktijkvoering steeds verder te ontwikkelen zal ons doel dagelijks bereikt worden. In de tussentijd zorgen we ervoor dat het behandel traject zo aangenaam mogelijk is.

Cijfers

0 +
Patients
0
Orthodontie assistentes
0 +
Blij patiënten door de jaren heen

Wat andere zeggen

“Afgelopen woensdag ben ik voortreffelijk geholpen door een van jouw medewerkers.

Behoorlijk gespannen kwam ik binnen: balkje los, als het repareren maar goed gaat…….

 Jouw medewerker wist mij gelukkig heel snel op mijn gemak te stellen: kalm en met ervaren handen ging ze te werk. Ondertussen vertelde ze rustig en duidelijk wat ze deed. Ik wist me in goede handen. Kortom, ze is een kanjer!”

 

“Tijdens de voetbalperiode dragen de medewerkers oranje handschoenen en de kinderen mogen altijd een kleur elastiekjes kiezen. Onze dochter kan daarom niet wachten tot ze ook een beugel mag!”

“Wij komen al een aantal jaren bij de praktijk. Onze zoon vond het in het begin van de behandeling best spannend maar werd al snel gerust gesteld. Er heerst een gezellige sfeer in de praktijk maar ook aan de telefoon word je heel vriendelijk geholpen. De medewerkers zijn behulpzaam en proberen met het inplannen van afspraken zoveel mogelijk rekening te houden met het schoolrooster.”

Maak kennis met het team

Ahmadu
Orthodontist
Mellek
Balie Assistente
Denise
Orthodontie Assistente
Hilda
Orthodontie assistente