DSC_0899

Wat wij doen

Bij Orthodontie Hoofddorp beseffen wij dat uw glimlach (of dat van uw kind) u heel wat waard is. Uw gezicht en zeker ook uw glimlach is immers uw visitekaartje. Wij werken graag met u om uw mooiste glimlach te behalen. Orthodontie is maatwerk, geen twee gebitten zijn hetzelfde. Dat begrijpen wij bij Orthodontie Hoofddorp. Door voortdurende na- en bijscholing van het gehele team willen wij de tandheelkundige en orthodontische kennis optimaliseren. Waar wij voor staan is door middel van open communicatie onze benadering op uw specifieke wensen en behoefte afstemmen. Wij gaan efficiënt en effectief met uw tijd om.

Een beugel is voor iedereen

Wij behandelen afwijkingen van de tandstand en de stand van de kaken. Door een afwijkende groei en ontwikkeling van het tand-kaakstelsel kunnen verschillende soorten afwijkingen ontstaan.

Reguliere orthodontie

Voor de meer eisende patiënt, is er een aantal mogelijkheden voor een esthetische beugel. Een behandeling met tandkleurige keramische brackets is de meest voorkomende vorm van een esthetische beugel.

Invisalign

Voor het behandelen van kleine gebitsafwijkingen is de Invisalign-technologie® een optie. De tanden en kiezen worden verplaatst door het dragen van een transparante dunne folie gedurende minimaal 14 tot 16 uur. De beugel is nagenoeg onzichtbaar en stoort niet bij spreken.

Nieuwste ontwikkelingen

De nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied worden in de praktijk toegepast, zoals digitale röntgenapparatuur, digitale gebitsmodellen, etc.

Wat andere zeggen

“Afgelopen woensdag ben ik voortreffelijk geholpen door een van jouw medewerkers.

Behoorlijk gespannen kwam ik binnen: balkje los, als het repareren maar goed gaat…….

 Jouw medewerker wist mij gelukkig heel snel op mijn gemak te stellen: kalm en met ervaren handen ging ze te werk. Ondertussen vertelde ze rustig en duidelijk wat ze deed. Ik wist me in goede handen. Kortom, ze is een kanjer!”

 

“Tijdens de voetbalperiode dragen de medewerkers oranje handschoenen en de kinderen mogen altijd een kleur elastiekjes kiezen. Onze dochter kan daarom niet wachten tot ze ook een beugel mag!”

“Wij komen al een aantal jaren bij de praktijk. Onze zoon vond het in het begin van de behandeling best spannend maar werd al snel gerust gesteld. Er heerst een gezellige sfeer in de praktijk maar ook aan de telefoon word je heel vriendelijk geholpen. De medewerkers zijn behulpzaam en proberen met het inplannen van afspraken zoveel mogelijk rekening te houden met het schoolrooster.”

Krijg een oogverblindende glimlach

Schrijf je hier in bij Orthodontie Hoofddorp of kom langs bij onze praktijk in Hoofddorp.